Antal släktingar på konfirmationsmåltiden!

Hej föräldrar!

Vid gårdagens uppstart av konfirmation Sälen hann jag prata med några föräldrar om konfirmationsmåltiden den 2 juli! Spontant var känslan att flera av er har tänkt bjuda upp en ganska stor släkt till Sälen för att deltaga vid konfirmationen vilket givetvis är jättekul! Dock behöver vi se över platsutrymmet i de lokaler vi tänkt hålla till i såvida det blir många fler än vad vi först räknat med.

I tidigare utskick har vi meddelat att vi vill ha reda på antalet släktingar innan söndag den 17 juni. Även om det inte är många dagar kvar vore ju tacksam om ni så fort som möjligt meddelar antalet släktingar så vi får så mycket tid som möjligt på oss att lösa utrymmesfrågan!

Maila uppgifterna till martin@konfirmationsalen.com

Obs! Det är ingen bindande anmälan, utan bara information för oss för att disponera mat och lokaler på ett så smidigt sätt som möjligt!

MVH

David

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.