Dag 2 – Regn, gummibibel och gudstjänst

Klockan halv 8 blev vi väckta av ledarna. Klockan tjugo i 8 samlades vi utanför ledarnas stuga och gick ner och åt frukost. Till frukost serverades mackor, flingor och juice. Sedan gick vi upp till stugorna och bytte om till dagens träning, medeldistansträning på Myrflodammen. Det regnade och vi sprang över blöta myrar och en bäck. Efter träningen fick vi banan och drickyogurt. Sen åkte vi till restaurangen och fick lunch, Torsk och ris.
//Simon Österlund

Efter lunchen var det dags för den första konfirmationsläsningen. Jag tror vi alla undrade vad vi skulle göra och om det bara skulle vara typ bibelläsning. Prästen Båt-Lena hade förberett många olika samarbetsövningar och lekar. I en namnlek blev jag ”Magda morot”, vi skulle säga vårt namn och en sak som började på den första bokstaven i vårt namn. Vi fick också varsin gummibibel.
Sen hade vi lite fritid innan vi skulle vara tillbaka i restaurangen för att äta middag, pasta carbonara. Efter den goda maten åkte vi till Sälens fjällkyrka och gick på en gudstjänst som Lena höll i. Jag tror det var ovanligt många på gudstjänsten, förutom 27 konfirmander var det fem eller sex andra besökare. Sen var det en kort samling med allihop i ledarstugan. Läggdags var klockan 22.00, prick!
Så här såg alltså vår första ”riktiga” dag på Konfirmation Sälen ut.
//Magdalena Mosslind

  1. Härligt! Ni ser ut att ha det mysigt i stugorna! Hoppas ni får det fortsatt bra!

    • Catrin
    • 14. juni 2012

    Gummibibel??? Aldrig hört talas om det! Men ni verkar ha det bra … Hoppas vädret blir bâttre!

  1. Inga trackbacks ännu.