Kanonshot

Dagen började med uppstigning och morgongympa. Ett nytt inslag var att de som kom för sent fick bära foliehattar som straff. Foliehattarna var väl inte så uppskattade så imorgon lär vi börja dagen i tid. Gympan bestod av under hökens vingar kom. Det gynnade de med träningskläder…
Efter det blev det frukost för att ladda inför sprintervaller. Sprintervallerna bestod utav fyra cirka en kilometer långa sprintslingor. Tänk er detta och lägg till regn och 10 grader så får ni dagens träning. Hur som helst var tränningen nödvändig eftersom att sprint inte alltid är ett givet inslag i det normala träningsschemat. Jag tror ändå att alla var nöjda och glada efter passet. Vi börjar bli allt mer härdade men bättre väder väntas på onsdag!
Till lunch fick vi Panerad Sejfilé med ungsrostade rotfrukter. Det var riktigt bra mat efter ett hårt träningspass i kylan.
Efter lunchen planerades det att streama Venlakavlen som Malin sprang men tekniken strejkade så det blev film istället. Det blev American Pie och Asterix i Britterna. Sedan blev det middag, Pizza till alla konfirmanders förtjusning.
Efter middagen hölls de sedvanliga rutinerna med mys framför TV:n och kortspel.
På samlingen fick vi alla en glad överraskning. En shot!
Fridas Kanonshot
Recept:
-Pressad vitlök
-Citronsaft
-Hett Vatten
Detta var förhoppningsvis för att hålla så många som möjligt friska och inte i något annat syfte…
Nu blir det att sova för imorgon har jag disken! :D
//Ville Johansson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.