Dag 6 – Myr-OL och Lägermästerskap

Förmiddagen
Dagen började med att vi som vanligt gick upp klockan 07:30. Sedan var det dags för morgongympa innan det bar iväg till frukosten. Efter frukosten tog vi bussen upp till Högfjällshotellet. Där sprang vi en myr-Olbana (En orienteringsbana nästan enbart på myrar). Vädret under träningen var en blandning mellan sol, uppehåll och regn. Efter träningen tog vi bussen hem igen för att duscha och byta om. När alla hade dushat flyttade de mörka molnen på sig och vi fick den första hela timmen med sol sen vi kom till Sälen. Härligt. Till lunsch fick vi rester från tidigare måltider.
Skrivet av Simon Alheim

Eftermiddagen
Efter lunch gick vi upp på fjället för att leta efter snö som vi kunde åka med soppåsar på. När vi kom till toppen av slalombackarna började det att regna och blåsa men vi fortsatte mot snön ändå. När vi såg en stor sluttning med mycket snö på slutade det regna, molnen drog iväg och solen tittade fram och det blev ganska varmt. Vi delade in oss i lag och åkte slalom ner för backen och hela lagen på tre till fyra personer satt ihop. Till middag fick vi tacos och nu ska vi kolla på Pirates of Caribbean i stuga 1204.
Skrivet av André Andersson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.