Lite ny information angående konfirmationen 2 juli

Hej alla!

Deltagarintresset under konfirmationen den 2 juli ser väldigt bra ut och vi gläds över att så många släktingar och vänner har anmält intresse för att vara med. Då vi i dagsläget ser ut att bli mellan 200-220 gäster räcker inte utrymmet i lappkåtan till utan vi flyttar istället middagen till sportbaren i källaren på Experium i Lindvallen. Samma typ av måltid, med grillbuffé och dessert kommer att serveras. För att inte behöva handskas med för mycket kontanter i samband med betalning av kalaset har vi för avsikt att fakturera en av er föräldrar/konfirmand för släktens kostnader. Vi har tyvärr inte möjligt att ta kortbetalning. Om någon hellre vill betala kontant på plats så löser vi även det.

Tidsschemat för dagen ser preliminärt ut som tidigare:

9:30-9:50 Samling vid Transtrands kyrka

10:00 Konfirmation

ca 12:00 Konfirmationsmåltid vid sportbaren på Experium i Lindvallen

 

Era ungdomar verkar enligt ledarna trivas i Sälen och jag hoppas även att ni som föräldrar får mest positiva vibbar om ni lyckas få kontakt med era barn :-) Ledarna tycker hur som helst att deltagarna sköter sig exemplariskt!

Vi ses den 2:a juli!

//David & William

    • Catrin
    • 21. juni 2012

    Hallå!!!
    Hur har ni det??? Vi saknar rapporterna från alla glada ungdomar!

  1. Inga trackbacks ännu.