DAG 9 – VILODAG & ÄVENTYRSBAD

I morse skulle vi som vanligt ha morgongympa vid tjugo i åtta, och alla kom i tid (amazing!). Denna gång hade vi en namnlek som gick ut på att vi skulle skaka hand med varandra och säga något namn, och sedan bytte man namn med den man skakat hand med. Så om jag till exempel skakar hand med Ronja, så skulle jag presentera mig som Ronja för nästa person som jag skakade hand med, och då fick man den personens namn istället.  Så skulle vi fortsätta tills vi fått tillbaka vårt eget namn. Då skulle man ställa sig åt sidan, och tillslut hette alla det som de heter på riktigt igen. Förhoppningsvis.

Sedan gick vi och åt frukost, och jag kom på att vi hade vilodag idag. Det var nog välbehövligt , i alla fall för mig, då vi har ett ganska intensivt schema med bra och jobbiga träningar och andra saker, som dock är väldigt kul. Och roligare skulle det bli, för sol och värme hade vi hela dagen. När vi skrev i våra skrivböcker satt vi alla tjugosju konfirmander ute och senare rymdes också alla på två picknickfiltar.

Men! Det skulle bli ännu roligare än så, för vid lunchen släppte Lena den stora tunga bomben, att vi skulle få bada på Experium.  Jag tror att de flesta hade väldigt kul på badet. Speciellt i den långa rutschkanan som man åkte med badringar i, och som det gick ganska fort i om man åkte flera i samtidigt…

Den cosy och härliga dagen avslutades med lite kvällsgudstjänst i ledarstugan och en vitlöks- och citronshot.

Kajsa Mattsson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.