Dag 10 – “Gör om, gör rätt” och fjällvandring

Förmiddag – Hejsan alla bloggläsare!
Idag på förmiddagen åt vi som vanligt en jättegod frukost som Frida fixade med. Sen fick vi skynda oss att göra oss iordning till dagens träning, vilket var momentbanan. Den innehöll bland annat korridor orientering, kontrollplock och riktningsorientering. Jättebra träning!

Förra gången vi sprang den gick det dåligt för ganska många, så vi tänkte gör om gör rätt.

Ledarna gjorde tre grupper. En snabb, en mellan och en lite långsammare. Så de som ville fick springa i grupp med flera plus en ledare för att få tips och hjälp, Så vi turades om att sköta orienteringen. Det gick mycket bättre för alla så vi vart nöjda och glada.

Sen till lunch blev det pannkakor, jordgubbar, sylt, grädde, melon och soppa, mums!

Skrivet av Kajsa Johansson

Eftermiddag – Vi åkte bussen kl leet (13.37) till högfjället. Vi tog vår packning och började vandra. Första biten var upp på ett fjäll. Sen gick vi ner igen. Den mesta av sträckningen gick i skog och på myrar så det blev ganska blött. Vi gick 12 km och då kom vi fram till en av kotrollerna på kontrollplocken. Kontrollen låg vid ett litet hus brevid en å.

Vi började elda vid huset och slog upp kåtor en bit ifrån. Det var lite svårt att veta hur man skulle göra eftersom det var första gången och det inte fanns någon instruktion. Vi grillade korv och åt potatissallad. Sen sjöng vi runt elden och myste.

Skrivet av Oscar Wiberg

    • Jan-E
    • 23. juni 2012

    Låter som ni haft en minnesvärd vandring Hoppas är torra om fötterna nu.

    Jan-E

  1. Inga trackbacks ännu.