Onsdag 12/6

Hello everybody home in the snurrande datorstolar.

Idag har vi haft en bra dag. Vi började med att gå upp klockan 06.40, fast vissa tidsoptimister gick upp klockan 06.59. 07.00 var det dags för att ha morgongympa. Vi började med en namnkull, och sedan körde vi pepparkakskull. 07.30 var det frukost-tajm. Det fanns både gröt och fil för dom som ville ha. När alla hade ätit och hämtat sina väskor knödde vi in alla i den minimalt stora bussen och åkte till träningen.

Dagens träning var en bana på fjället som vi delade med pansisarna (pensionärerna). Dom hade en veterantävling där så vi lånade deras kartor och banor.  Banan var svår men man kunde korta av den på ett ställe. Det var några som teamade och var vääääldigt överens om vart man skulle. Det var många sänkor, myrar och inte speciellt många höjder, så det var lätt att bomma.

När alla kommit i mål knödde vi ännu en gång in oss i bussen.

Vi kom tillbaka till våra stugor och duschade innan det var dags för lunch. Idag var det fisk och klyftpotatis.

Efter lunch hade vi ungefär en timme fritid tills det var dags för lite uppstart med våra präster Båt-Lena och Dan. Under fritiden var det många som passade på att gå till Ica Nära, fast många ville nog kalla den Ica långt bort.

Med Båt-Lena och Dan gjorde vi några lekar för att dom skulle ha en lite uppfattning om vilka vi var. Vi blev ihopparade två och två och sen fick vi en halvtimme att lära känna varandra. Sedan skulle vi presentera för dom andra om våran partner.

 

Dagen stora händelse……. BRÄNNBOLL!

Det var först tjejerna mot killarna i den lilla skogsdunge som var planen. Sen körde vi mixade lag efter en omgång med girlsVSboys. Några slag in under spelet så lyckades bollen fastna uppe i en tall. Då ställde sig alla i en kö för att sedan ställa sig en och en på en stubbe för att kasta en pinne på bollen så att den skulle falla ur trädet.  Man var tvungen att stå på stubben får att få kasta, annars fick det vara.  Vi har även lärt oss att vid dessa tillfällen ska man låta Fredrik Mattson stå först.

Vi fortsatte spelet  och lyckades få upp den i trädet en gång till. Då blev det samma procedur igen.

PS.  vi ska inte låta Alfred spela brännboll för då slår han sönder bollen DS

 

Och medans vi skrivit detta inlägg har det pågått mystiska saker i ledarstugan. Såsom att Mackan och Frida.E  har haft en tävling i skönsång och headbang! Just nu är det sjunger dem Angels crying i lagom *host* hög nivå.

 

Tack för oss, Fanny, Frida och Dan! ! ! ! ! ! !

20130612_093511-1

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.