Torsdag den 13 juni 2013

Vi startade dagen med morgongympa klockan 7:30, vi körde Irländsk julafton i regnet. Efter morgongympan åt vi frukost innan vi sprang iväg mot träningen i Lindvallen som var straffet träning. Gafflade banor med masstart. Efter en rolig men blöt träning återvände vi hem till bastun. Efter ett kort tag hörde vi ett tjut från några lägenheter, självklart hade några ’’råkat’’ spilla Fanta på bastuaggregatet så brandlarmet gick igång.20130613_074654_resized

Efter lunchen bjöd prästen på biblar och frälsnings kransar och en pratstund på två och en halv timme. Sen hade vi fritid och sedan kvällsaktivitet som bestod av kartprat och namn lek, pågrund av det dåliga vädret.

Kvällen bestod av middag, fritid och konfamys med prat om morgondagen.

// Lova Klasér, Anton Källström och Waldemar Andersson

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.