Lördagen den 22/6

Hejsan svejsan allihopa!

Idag fick vi en behövlig sovmorgon, ända till halv nio!!! :D Med frukost direkt. Sen drog bussen iväg till Hundfjället med en skitjobbig, men rolig, fjällorienteringsbana. Först upp på fjället och sedan ner igenom Trollskogen. Vädret var inte det bästa, det var dimmigt och kvavt, men ingenting kan hindra oss! Vi är ju orienterare för f*n!

När vi kom hem blev det tacofisk med potatis och grönsaker och sedan blev det konfaläsning. Båt-Lena  pratade om kärlekspärlorna på frälsarkransen och sen fick vi göra en övning. Vi blev indelade i tjej- och killgrupper och sedan skulle vi skriva tio punkter om vad killarna trodde tjejerna gillade hos dem och vad tjejerna trodde killarna gillade hos dem. Tjejer tror att killar tycker om tjejer som är som fluffiga enhörningar. Det är nu vetenskapligt bevisat.  ;) Sedan planerade vi också lite inför den stora dagen den 1 juli. Ni får se vad som händer då….

På kvällen fick vi en föreläsning  av Lisa Risby och Eskil Kinneberg. De berättade om deras erfarenhet av JVM för oss.

Nu ska alla sova. God natt!! J

// Malin & Henrik

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.