24/06/2013 måndag 14e dagen på lägret

Idag  så bröjade vi dagen med att sjunga för födelsedagsbarnet Mirjam. Dagens tränging var i tadådalen / hundfjället, vi hade långsträcks-OL. Terrängen var extremt brant och blöt och efter träningen var ,man både blöt, svettig och full med myggbett. Ingen gick  (förhoppningsvis) in i väggen men det var några som gick ner för Väggen :D. Duschtävlingarna pågår förfullt, vi har ett rekord på 36 sekunder av Martin.På dagens konfaläsning så förbereder vi för komfirmationredovisningen som kommer att bli grym. Dagens kvällsaktivitet fick bli tårtakalas som några av konfirmanderna hade bakat på förmiddagen.  Det tog tydligen väldigt lång tid att vispa äggen till marängbotten. Nu på kvällen har 174 Ö låst ut sig från sin egen lägenhet. Kl 19.45. Idag fick också några besök av sina kompisar som ska vara med på rikslägret som började idag. Roliiiiiigt!  Snart ska vi ha kvällssamling och då ska en av prästern

a, Dan , berätta en historia för oss.

Av Hanna Holmgren och Andrea

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.