15/6 Söndag

I morse blev vi väckta 07:20 och fick äntligen tillbaka våra telefoner från mobildagis. På morgonaktiviteten hade vi morgongympa för första gången. Utan musik. :(

Vi fick samma gamla frukost som de andra dagarna men nu har de till och med snålat in på russina.

kyrka

Lunch utanför kyrkan!

Sedan gick alla tillbaka och packade badkläder inför eftermiddagens bad. Efter det åkte vi till Lima kyrka och var med på en högmässa där Dan var präst. Där var också konfirmander från 1954 och 1964 på jubileumsträff. Vi fick också ta nattvarden. För många var det första gången. Sedan fick vi äta matlåda med kassler och potatissallad som Klaus hade förberett åt oss.

 Alla hoppade in i bussen och vi for till Lindvallen för att bada eller bowla på Experium. I bussen har vi bra stämning med allsång och en härlig busschaufför.

Väl framme så gick det flesta och badade. Inne på badet så hade vi väldigt roligt. Vi åkte mycket rutschkana och slappade i utepoolen. Det positiva med att dom flesta badade är att alla nu luktar gott igen.

De som var med på bowlingen sa att dom haft mycket roligt.

 Sedan var det dags för shopping tur på Ica. De flesta bunkrade upp rejält även idag och många handlade inför morgondagens fjällvandring.

Alla åkte hem igen och gick och åt middag. Det bjöds på pytt i panna med ägg och rödbetor. Detta var ingen höjdare hos alla så ett gäng käkade sedan efterrätt i form av kladdkaka.

Efter det så vare kvällsaktivitet. Vi lekte pepparkaksmorr med många skratt. Det är en form av pepparkakskull fast det är en varg som äter upp en prinsessa. En vis person tog detta lite väl seriöst och slängde ner prinsessan på marken.

 I Vadstena är nu tidschemat till alla destinationer på lägret klart. Det tar tex 3:28 till matsalen.

 Nu måste vi springa iväg och packa om vi ska hinna få med oss några saker till vandringen innan vi går på kvällsandakt.

 Hälsningar Simon och Georg!

 (Bloggen har uppehåll imorgon (måndag) då vi är ute på vandring och sover ute i naturen. Nästa inlägg kommer på tisdag!)

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.