Söndag den 14 juni

hejsan bloggen.idag började min dag genom att jag gick upp tidigare än jag borde och satt och åt chips och godis och drack läsk. Sen kom ledarna och föll för min pinne-på-dörren-fälla, (har inte tagit patent på den än.) och sen så sa dem att vi skulle gå och äta frukost. På väg dit så kom jakob och jag på att vi glömde våra chokladflingor som vi köpt på ica gubbmyren dagen innan. Detta förstår ni är en katastrof så vi sprang tillbaka till lägenheten för att hämta dem.

Vi hade låst ut oss ur huset. Hur skulle detta gå?!?!

Vi sprang runt och runt huset och hittade ingen väg in! Efter ett tag gav vi upp och gick med bittra tårar till frukosten som vi åt i deprimerad tystnad. Efter frukoten så åkte vi till träningen och jag sprang den med jakob och en jättevarm överdragsjacka som jag hade en mountain dew och en telefon i. Det första jag gjorde var att skratta åt jakob som ramlade i en bäck med iskallt vatten efter ca 50 meter.

Jag tappade också skon under träningen i ett jättedjupt lerhål. När vi var halvvägs kom vi på att vi skulle vara tvugna att korta ner banan om vi ville gå till toppen av berget som vi planerat. Vägen upp var jättejättesuperbrant och helt kartteckenlös men vi spikade platsen vi ville komma till ändå för att jag är superbra på att orientera när vi var på toppen så tog jag en reklambild av mountain dew burken och så filmade vi när jag drack den på toppen av berget med en massa andra berg i bakrunden. Telefonen dog innan filmen hann sparas. Skit.

Resten av loppet var blött och kallt och jag frös.

Efter det åt vi lunch. Vi fick touch vantar av klaus.

Tack klaus.

Kom sen tillbaka efter lunchen och såg till min förskräckelse att mitt kuddfort var raserat!! någon hade tagit bort golvet och nu så var det inte skönt att krypa runt där längre!

Efter det så chillade vi och jag hade kul.

Johanna och moa säger att de inte har nåt att skriva. De är fetlata

skrivet och rätstavat av björn

Dagens Björn:

Björn kommer fram och petar ‘mig’ på armen och frågar:

Känner du det, känner du det, känner du det?

ööö… Ja”

A då är det touchvantar.

Sluttnings-OL i Tandådalen

Sluttnings-OL i Tandådalen

Sluttnings-OL i Tandådalen.

Sluttnings-OL i Tandådalen.

Emil blev blöt på dagens träning!

Emil blev blöt på dagens träning!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.