Onsdagen den 17 juni

Hej hopp Vi började vår fina dag med lite massage i solskenet. Efter frukosten så begav vi oss till dagens träning som slutade med bad för vissa. Efter lunchen så gick vi pilgrimsfärd i det fula vädret, även fast man skulle var tyst var ingen det. Nu väntar middag och disco.

 

Dagen Björn – Björn ser du någonting? – Nej – Hur många fingrar håller jag upp? – Håll alltid upp tre fingrar när du ställer den frågan. – Hur många fingrar håller jag upp? – Tre, och jag vet att det är rätt. De andra två stack nu är det bar jag kvar (Hampus) Frida S och Emma J är de två lataste tjejerna i detta universum

 

OL-Intervaller vid Hundfjällen.

OL-Intervaller vid Hundfjället.

OL-Intervaller vid Hundfjällen.

OL-Intervaller vid Hundfjället.

Dagens konfaläsning!

Dagens konfaläsning!

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.