Söndag 17 juli

Hej alla bloggläsare!

Dagen började som vanligt med frukost kl. 08:00. Sedan var det konfaläsning i helgrupp. Då fick vi veta redovisningsgrupperna, till redovisningarna som vi ska visa er på konfirmationsdagen. Varje grupp fick ett redovisningsämne vi jobbat med under hela konfatiden, allt från dop till Jesu liv. Vi fick välja valfritt hur vi vill redovisa. En del valde att producera en film och andra att göra en typisk teater.

Sedan va det tid för lunch, spagetti och köttfärssås va det på matsedeln.

Efter denna goda måltid va det tid för träning vid Myrflodammen, för de friska var det OL-intervaller på schemat. Det var som vanligt upp till en själv om man ville ta en orange bana eller den violetta.

Dagens bana, där det violetta alternativet visas.

Dagens bana, där det violetta alternativet visas.

Senare var de gratinerad lax med potatis som middag. Under måltiden var det även förberedelser inför  kvällens disco på värdshuset. Sedan kl. 19:30 var det dags för kvällsandakt som vanligt. Efter det var det dags för disco. Marcus var disk-jockey och skötte det bra. Nu fick vi även vara uppe till 23:00 p.g.a discot. Sedan var det då tid att tänka på refrängen och krypa till korgs.

På grund av lite bildtorka slänger vi upp en härlig gammal mossbild!

På grund av lite bildtorka slänger vi upp en härlig gammal mossbild, kanske var det såhär det såg ut på discot?

Så ännu en dag har nått sin ände.

Dagens Ludde: Vad kallas en skilsmässa i Göteborg? Päronsplitt!

Per-Anton, Sara, Lucas

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.