Måndag 18 juli

Hej,

idag så åt vi den klassiska frukosten som serverades kl 08.00. Efter frukosten så cyklade grupp ”bibeln” iväg på träning vid ett nytt område vid fjället ”östra kalven”. Träningen bestod av att det fanns massor av kontroller i skogen och man fick välja vilka kontroller man ville ta och i vilken ordning de skulle tas. Syftet med träningen var att man fick träna sig inom det område man kände sig svag i. Fjällterräng, skogsterräng, terrängen mellan skog och fjäll m.m. Grupp ”Kyrkan” hade konfirmationsundervisning och man fortsatte jobba på sina redovisningar. Man skulle göra en film, teater eller ett bildspel och då skulle man börja fixa det.

Tilda och Gustav Ö hade även bomfest på dagens träning...

Tilda och Gustav Ö hade även bomfest på dagens träning…

Sedan så kom lunchen och den bestod av kött och potatissoppa. Sedan så cyklade kyrkan iväg på samma träning. Men det var några som stannade hemma och sprang sprintbanan istället. Sen så var det middag och den bestod av ris och renskavsgryta.

Efter det så hade vi kvällsaktivitet så hade vi fem kamp. Sedan så skulle vi gå upp för väggen och ha kvällsandakt på fjället. Efter det så fick vi lite fika. Sen gick vi ner och gick la oss.

Cykling på väg till brantaste backen Väggen, vid Hundfjället.

Cykling på väg till brantaste backen Väggen, vid Hundfjället.

Klättring upp för Väggen.

Klättring upp för Väggen.

Snart framme...

Snart framme…

Ett gäng tjejer på toppen i solnedgången.

Ett gäng tjejer på toppen i solnedgången.

Hela gänget! :)

Hela gänget! :)

Hej då! XOXO Wilma, Casper H och Johannes

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.