28 juni

Hej bloggen!

Idag har varit varmaste dagen på lägret hittills, hela 16 grader!

Morgongympa vid 7.10 som vanligt och tack Gud för idag var det bara en enkel promenad till värdshuset och lite städning.

På konfirmationsundervisningen jobbade vi om återuppståndelsen och fick ta lite fina bilder på saker som fick oss att vara glada.

Träningspasset var en långdistans på 7,7 km ganska långt bort.

“Det var nice, tråkigt och långt” -Melker.

Karl instämmer att det var tråkigt (men det kan vara för att han bommade.). På eftermiddagen när grupp 2 tränade var det mycket mygg och det var något många störde sig på men vi i grupp 1 är nöjda och glada.

Det har även kommit ett till läger hit! Det betyder 35 personer till som ska dela på baguetten. Jesus kunde visserligen dela 3 bröd på 1000 personer men vi kan inte ens dela 20 hela baguetter på 50 personer.

På eftermiddagen solade många i hettan och klättrade upp på ett och annat tak, som tur är gick inget larm vilket ledarna fick oss att tänka till lite.

Några personer hade vattenkrig och det slutade med att Klara fick en hink med vatten över sig och att Karl förstörde en kortläsare vilket tvingade några att fråga runt efter en hårtork. No questions. Notera att tjejerna vann kriget.

Och wow det skedde ett mirakel på middagen.

Baguetten räckte faktiskt.

Vi såg på Prinsen av Egypten kl 19 och den handlade om uttåget från Egypten. Som vanligt var stolarna stenhårda (Vem tycker att metallstolar var en bra idé??) men när vi äntligen kom hem till stugorna upptäckte vi att ledarna hade “prankat” oss. De hade tagit våra skor och bundit ihop dem för att sedan hänga dem runt om ett hus. Dessutom hade de fyllt våra stugor med toapapper. Moget. Aja det kanske inte vi ska säga för vi tog såklart det toapappret och lade allt det på deras bil och sprutade sedan vatten på den. Dessutom fick bocken Tjalle ställas på taket av bilen.

Detta summerar en härligt solig dag.

 

Tack för oss!

Lovisa Hambäck, Teodor och Kajsa

OBS! Film från dagen kommer snart..

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.