Mossfotboll

Hej! Idag har det varit en vanlig dag i Tandådalen. Dagen började med en riktig sovmorgon med frukost kl. 8.00. Grupperna delade sig sedan upp som vanligt och idag var det grupp 2 som började med träning. Dagens träning var en sprintbana vid Hundfjället. Jobbig väg till start men rolig bana. På konfirmationsläsningen så pratade vi om den gröna pärlan i frälsarkransen. Vi fick lära oss om olika stift, församlingar och diakoner mm. På slutet fick vi även en varsin kyrkbulle, den rekommenderas starkt att köpa i Tandådalens fjällkyrka. Det visade sig att Klaus (kocken) har åkt till Öland men vi blev ändå serverade lunch. Vi hoppas att han snart är tillbaka! På eftermiddagen var det ombytta roller med träning och konfirmationsläsning och eftermiddagen avslutades med mossfotboll för de som ville. Nu har vi precis varit och sovit i kyrkan medan två fantastiska och underbara människor från Jönköping spelade vacker folkmusik. Ikväll blir det inga kvällsaktiviteter men imorgon så är det morgongympa igen 😞 Godnatt, imorgon ses vi kanske på tävlingarna!

Sofia Cornelia Axel
mfb mfb2
  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.