Dag 3

Tja tja Bloggen!

Idag har vi vaknat tidigt och ätit frukost. Vi har också knallat i kyrkan i 3 timmar och gipsat våra ansikten och sedan har vi släktforskat, vi har också lärt oss om något sånt här frälsare armband och dom här pärlorna. Sedan har vi ätit en god lunch bestående av potatis, köttbullar lingonsylt och en massa brunsås, mycket smarrigt!!!!

Sedan var det träning och vi gick upp för väggen och det tog väldigt lång tid och det var jobbigt, efter det så skulle vi springa en lång lång bana över hundfjället.  Sedan tog vi oss tillbaka och åt bullar som uppvärmning för middagen. Det blev Dumplings , ris och en såhär kinesisk  sötsursås, men också vitlöksbröd.

Efter middagen hade vi kvällsandakt och vi sjöng massa psalmer och det var mysigt. Efter det hade vi skogsbrännboll och vi plumsa i massa mossar. Sen vart det kväll och vi umgicks, några spelafotboll och några använde tv:n.

Edvin berggren, Ebba Lindholm & Justus Arenander

 

dag_3a dag_3f dag_3e dag_3d dag_3c dag_3b

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.