Dag 4

VAMOS A LA PLAYA

Dagen började som vanligt med frukost, det bjöds på gröt, fil, yoghurt och macka. Sedan var det dags för träning, mårdarna hade på förmiddagen och bokarna på eftermiddagen. Det var sprint i Tandådalen, så vi slapp cykla. Det var väldigt varmt väder idag så alla höll på att dö av värmeslag, eller så var det för att Ebba Andersson var så het. många valde därför att bada efter träningen, både mårdar och bockar när de hade träning. Sjön vi badade i var skön och go. Sedan åt vi mat det blev fisk och potatis med mycket sås. sedan skulle mårdarna på konfan. Först skrev vi vad vi gillar här i värden och vad som gör att vi fortfarande vill leva och vad som vi inte vill leva för. Sen gick vi ut och körde en sammarbets övning. Vi målade också våra ballonger som vi ska ha till vår stora frälsarkrans. Sedan gick alla tillbaks till stugorna och cyklade till badplatsen. Efter det var det dags för middag. Det serverades korvstroganoff med ris. Strax efter det var det dags för första nattvarden för konfirmationslägret. Vi fick smaka bröd och vin.

Under de första dagarna har vi fåt lämna in frågor till ledarna. Vi fick dessa frågor besvarade: majoriteten av frågorna var beundrarbrev till Ebba Andersson från Ebba Andersson. Nu ska vi gå och sova. Imorron väntar en spännande dag i Lindvallen.

Ha det bra alla där hemma önskar Ebba Ottosson, Vendela Sturek, Erik Byström och Maja Ahlström.

dag_4a dag_4b dag_4c dag_4d dag_4e dag_4f

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.