En helt vanlig underbar dag

Hola amigos!

 

Idag vaknade många senare än vad de borde ha gjort, många vaknade dessutom upp i andras sängar och soffor. Som tur var kom ledarna och väckte oss med rockmusik klockan 07.33. Då hade morgongympan redan börjat, där lekte vi kramkull och ”gröna röda lyktan stopp”.

 

Efter det åt vi en god frukost som bestod av det gamla vanliga. Sedan cyklade bockarna iväg på träning. Träningen var en skogsprint med många kontroller och gick i fin idyllisk skogsterräng. Under tiden bockarna tränade drog mårdarna iväg på konfaundervisning, där pratade de mycket om det mörka i livet och världens ondska. Vi fick även elda upp våra synder som vi skrivit ner på papper (så det blev en massa CO2 utsläpp).

 

Eftersom mårdarna fick sluta konfaundervisningen tidigare så kom vi till lunchen tidigare. Vi satt då och tryckte varma, nybakade, smarriga baguetter i 20 minuter. Det var riktigt gött. Efter en eller flera skålar med gulaschsoppa så fick många mat koma. Så när mårdarna skulle träna så var det endast halva gruppen som var med, några skippade även träningen på grund av lathet. Och bockarna gick till den härliga konfaundervisningen.

 

Och igår kom även efterlängtade ledar-Julia som välkomnades idag och dessutom fyllde ledar-Carolina år så vi sjöng en vacker sång för henne!

 

Till middagen så blev det smarrig pyttipanna (igen) med stekt ägg. Riktigt gött. Men innan maten så lärde vi oss en ny matlåt. Den gick i bamselåtens melodi och vi sjöng nåt om att gud skulle välsigna maten.

 

På kvällen hade ledaren Rickard en legendarisk föreläsning om terräng och vägval inför 3+3 Sälen, O-ringen och USM. Vi fick en massa legendariska tips bästa, bästa Rickard. Vi hade även en vanlig mysig, men enligt vissa långtråkig, kvällsandakt.

 

Hoppas ni får en bra dag imorgon och att vi får en lika legendarisk dag som idagJ

 

Kram från Sara, Sebastian och Ellen

 

Adios amigos!

 

 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.