God Jul OL konfirmander för period 2021 29/6-19/7

Hoppas ni har det bra så här i vintertider. Julen kommer springande med stora steg och vi från konfirmation Sälen vill så klart önska er en riktigt god jul!

God-Jul-2011

 

 

 

 

 

 

 

 

Julkalender:

Går ju sedvanligt på SVT och det finns en massa olika på internet. Gillar du Orientering så kan vi tipsa om worldofo julkalender med spännande långsträckor från hela världen. Hur skulle du löst dagens sträcka?

Route to Christmas: Day 9 2020 | World of O News

Det finns även en från IOF som är lite krångligare att komma in på men har man väll skickat mejlet och kommit in är det fina utmaningar varje dag:

TORUS Home Page (yq.cz)

Vill du bli starkare löpare så visar Eva Jurenikova många fina övningar som har olika syften allt från koordination, styrka, rörlighet och inre stabilitet på sin instagram. Eva som har varit med på 11st VM där hon representerat det Tjeckiska landslaget är sedan några år tillbaka även tränare i Halden. Värt att ta en titt för den som vill ha inspiration.

Eva Jurenikova (@evajurenikova)

Vill du lära känna flera av de präster och personal som kommer ha hand om konfirmationsundervisningen i sommar så har Limatranstrand en snällkalender som du hittar här:

Lima-Transtrands församling med Sälen &Tandådalens fjällkyrkor | Facebook

 

Nu läge covid-19

Det är ju fortfarande en konstig tid vi lever och att hålla avstånd och visa hänsyn emot varandra och inte minst våra äldre är starka rekommendationer pga av covid-19 och så klart svårt att veta hur man ska bete sig och tänka om framtiden. Finns det något sätt som du kan göra dina mor och far föräldrar glada utan att äventyra deras hälsa?

Vi på Konfirmation Sälen ser trots allt optimistiskt på framtiden och kan konstatera att Vaccinen så smått börjar rullas ut i både Ryssland och Storbritannien och att Sverige signalerar att nästan 50% av befolkningen ska få Vaccin till sommaren. Vilket bör göra att Konfirmation Sälens chanser att arrangeras ökas ännu mer.

Planen för nästa år

Vår plan som den ser ut just nu är att starta lägret tisdagen den 29 Juni med middag i Tandådalen kl 18:00.

Konfirmation sker måndag19juli kl 10:00 utanför Wärdshuset i Tandådalen. Vi kör konfirmationen utomhus oavsett väder mtp Covid-19. Så förbered kläder för alla väder. Vi avslutar sedan lägret med en lyxig picknick.

 

Kyrkobesök

Som ni vet så är minsta antal rekommenderade kyrkobesök innan lägret startar:

  • Julotta/Julnattsmässa.
  • Påskafton alt. annat tillfälle under Påsken.
  • 5st ordinarie gudstjänster.

Förmodligen har du gjort flertalet av dessa men om inte eller du bara tycker det är kul att gå så är har ju dessa Pga pandemin flyttas till internet/webb versioner. Du kan ta del av dessa på många olika sätt tex via:

Din lokala församlings gudstjänst,

Lima transtrands gudstjänster: Gudstjänster – Lima Transtrands församling (svenskakyrkan.se) eller Lima-Transtrands församling med Sälen &Tandådalens fjällkyrkor | Facebook

SVT: Gudstjänst | SVT Play

DSC_1529[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

I stället för Selfi så kan ni skicka ett mejl till någon av följande med info om vad predikan handlade om samt en av psalmerna:

Roger (mitten på bilden ovan): roger.pernling@svenskakyrkan.se

Birgitta (höger på bilden): birgitta.arneving@svenskakyrkan.se

Anna (vänster på bilden): anna.hulten@svenskakyrkan.se

 

Nu är orienteringsledarna för erat läger klara.

Vi har haft rekord mång som sökt och visat intresse för att vara ledare och det har inte varit någon lätt men ändå en angenäm uppgift att välja ut vilka som ska vara ledare på erat läger.

Här kan du läsa om vilka 8st som kommer vara med er under nästa sommar:

Ledare 2021 29/6-19/7 | Konfirmation Sälen (konfirmationsalen.com)

thumbnail_image0

Huvudledare Jonna är laddad inför sommaren.

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.