Påminnelse om anmälan till 3+3, boende och föreläsning av Emma Johansson

Start platser på 3+3 håller på att ta slut:
Vill bara påminna er om att anmäla er till 3+3. Det är ett stort tryck och redan 1000st anmälda löpare är anmälda. Det ser ut som att era klasser blir de största med redan 56st anmälda i D16 och 54st i H16. Vi har någon form av praktiskt tak kring 1200deltagare och vill du vara med så gå in och anmäl dig innan det är fullt. 
 
Föreläsning:
Under 3+3 veckan 28juni-4juli kommer ni även få en spännande föreläsning av Emma Johansson. Mycket glädjande så kommer vi köra den på plats eller ja de på plats då vi pga Covid-19 restriktioner måste dela gruppen i mindre grupper. Så kommer hon inte hålla mindre än 4st föreläsningar och du kommer få ta del av en av Sveriges Orienterings Världsmästares allra bästa tipps.  Värmlänningen har gjort en en fantastisk resa som orienterare  med många häftiga minnen.  Emma har avgjort stora stafetter så som 10 Mila och Jukola för sin klubb Domnarvets GoIF men även sprungit orientering i om jag räknar rätt tre kontinenter! 
Visa källbilden
 
Boende och tvätt:
Har även fått boendet bekräftat från Skistar och det kommer bli dessa stugor:
 
SOLBACKEN APARTMENTS  För er på det tidiga lägret 15/6-5/7 blir det 10 bädds stugor. Just nu har vi bokat upp totalt 9st stugor Just nu är ni 61st anmälda deltagare.  
 
 SKI APARTMENT för det senare lägret 29/6-19/7 blir det i stället 8bädds stugor och just nu har vi 10st bokade till er på 58st anmälda deltagare:
 
Som ni ser så är det inget av boende alternativen som har tvättmaskin vilket så klart hade vart önskvärt när man är borta i tre veckor. Vi jobbar på en lösning men vi vet inte i skrivande stund hur vi löser det. Oavsett så får ni räkna med att det blir lite handtvätt. Men vi återkommer med mer info kring detta närmare läger start. 
 
 
Det var dagens uppdatering, hoppas ni har en fin kväll!
  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.