Tvätt möjligheter och Fjällvandring

Nu har vi kommit ett styck längre i planeringen och det är snart dags för det första lägret att sparka igång. Det kommer en sista uppdatering från Albin dagarna före lägret kring det praktiska vid ankomst och likadant från Jonna när det är dags för läger två. 

Tvätt möjligheter och rättelse boende: 
tvätt.jpg (143×166)

Under boendet i Solbacken apartment så finns det 2 st tvättmaskiner + 2 st torktumlare till vårt förfogande. Vi kommer se till att det finns tvättmedel men det kommer ju som ni förstå bli en viss trafik på dessa så vi rekommenderar er även att ta med någon form av handtvättmedel för de mest akuta situationerna. 

Ni som var uppmärksamma på förra utskicket såg att det var fel datum på läger ett och länkarna på boendena hade bytt plats så rätt info är det nedan:

SOLBACKEN APARTMENTS   För er på det tidiga lägret 15/6-5/7 blir det 10 bädds stugor. Just nu har vi bokat upp totalt 9st stugor Just nu är ni 61st anmälda deltagare.  
 

 SKI APARTMENT för det senare lägret 29/6-19/7 blir det i stället 8bädds stugor och just nu har vi 10st bokade till er på 58st anmälda deltagare. 

Fjällvandring:
Vi har valt att ändå genomföra den traditionsenliga fjällvandringen men i år utan övernattningen för att slippa trängas i tält när ni sover men själva vandringen blir av. Så ta med dig några sköna skor att vandra i och någon bra ryggsäck att bära lite ombytte och lite mat i. 

dag_9c

 

 

 

 

 

 

 

Klädsel Konfirmation:
Vi rekommenderar för konfirmanderna rena träningskläder. Ni anhöriga har så klart vad ni vill men den som går med konfirmanden kanske inte ska ha de mest högklackade skorna och de kläder man är allra allra mest rädd om mtp att ni kommer gå samma runda som konfirmanderna. 

  1. Inga kommentarer än.

  1. Inga trackbacks ännu.